Daarle West

In verkoop

Kijk voor de actuele verkoopstatus op de website van de gemeente.

Daarle West

Wonen in een sociaal, hecht en dynamisch dorp met goede voorzieningen in een afwisselend landschap.

De gemeente Hellendoorn bouwkavels voor vrijstaande woningen aan, gelegen aan 't Oetbrink in Daarle. Meer informatie over de kavels kunt u vinden op de website van de gemeente. Bouwt u samen met ons hier uw droomhuis in het groen?

Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op deze locatie uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw persoonlijke woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte 'n Tip
388 m
Bushalte Dalvoordeweg
434 m
Treinstation Daarlerveen
3.07 km
Bushalte Station
3.11 km
Bushalte Kerkstraat
3.23 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Het Punt
3.7 km
Basisschool de maten
4.38 km
Basisschool De Shalom
5.6 km
Basisschool De Bron
5.65 km
Eltheto Basisschool
6.26 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Lidl
3.38 km
Jumbo
3.47 km
Formido
3.81 km
Aldi
3.95 km
ING Bank
3.97 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisartsenpraktijk Het Veen
6.14 km
Weemelanden
6.35 km
Tandartspraktijk Westerhaar
6.48 km
Dijkstra Tandarts
6.58 km
Apotheek Nijverdal
8.93 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Inspiratiecentrum in Assen | Verkooppunten in Amsterdam, Breda, Ede, Leeuwarden en Waddinxveen