Beekse Akkers, Beek en Donk

Binnenkort in verkoop

Nieuw in verkoop: 5 kavels voor vrijstaande woningen en 2 kavels voor twee-onder-één-kapwoningen. Verwachting start inschrijving bij de gemeente Laarbeek: eerste week september. De gemeente publiceert uiterlijk begin juli aanvullende informatie.

Beekse Akkers

  • Beek en Donk

Realiseer samen ons een vrijstaande woning of twee-onder-één-kapwoning op basis van uw wensen en budget in het tweelingdorp Beek en Donk.

De gemeente Laarbeek biedt vrije kavels aan in plan Beekse Akkers, aan de zuidrand van Beek en Donk. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Realiseert u hier samen met ons en onze partners uit de regio een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Beekse Akkers

16-06-2022

Begin september kaveluitgiftes in gemeente Laarbeek

De gemeente Laarbeek verwacht in de eerste week van september te starten met de inschrijving voor 9 vrije kavels op twee locaties in de gemeente. Het gaat om 7 kavels in plan Beekse Akkers in Beek en Donk en 2 kavels in plan D'n Hoge Suute in Mariahout.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Oranjelaan
199 m
Bushalte Lieshoutseweg
230 m
Bushalte Brandstraat
498 m
Bushalte Dokter Timmerslaan
580 m
Bushalte Orchideestraat
585 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Commanderij College
924 m
De Driehoek
1.96 km
De Bundertjes
3.36 km
Dr.-Knippenbergcollege
4.27 km
Chr. Basisschool "De Rank"
4.3 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Jan Linders
446 m
PostNL
563 m
Formido
702 m
VVV
2 km
DIO Drogist
3.1 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
leonardus
4.69 km
Elkerliek Ziekenhuis
4.87 km
Tandartsenpraktijk Het Steenen Huys
7.63 km
Apotheek Aan de Berg
8.17 km
Apotheek Nuenen
8.78 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen