't Stee, Adorp

Toekomstig

Nieuw! Start verkoop bij de gemeente Het Hogeland naar verwachting begin 2022.

't Stee

  • Adorp

Wonen in het landelijke Adorp, op korte afstand van de voorzieningen van stad Groningen.

De gemeente Het Hogeland biedt 5 vrije kavels aan in plan 't Stee in Adorp. Dit plan beslaat het gebied van de oude sportvelden aan De Vang. Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Adorp ligt op een kwartier rijden van het stadscentrum van Groningen.

Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op deze locatie uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw persoonlijke woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over 't Stee

22-10-2021

5 vrije kavels in het landelijke Adorp, op korte afstand van stad Groningen

De gemeente Het Hogeland biedt, naar verwachting begin 2022, 5 vrije kavels voor de bouw van vrijstaande woningen aan in plan 't Stee in Adorp. Dit plan beslaat het gebied van de oude sportvelden aan De Vang. 


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Torenweg
169 m
Bushalte Harssenslaan
730 m
Bushalte Munnikeweg
903 m
Treinstation Sauwerd
1.75 km
Bushalte Burchtweg
1.9 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
CBS De meander
2.02 km
CBS De Heerdstee (Dalton)
4.97 km
Doefmat
5.02 km
De Regenboog
5.03 km
Joh. Calvijnschool
5.15 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Albert Heijn
3.97 km
PostNL
4.56 km
DIO Drogist
4.58 km
Jumbo
4.62 km
Zeeman
4.62 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Kringapotheek Selwerd
4.71 km
Apotheek Beijum
4.91 km
Apotheek Paddepoel
5.02 km
Mediq
5.07 km
Dijkstra Tandheelkunde
5.6 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze makelaars

Woonwensfabriek

Assen