Vinkelse Slagen

In verkoop

Nieuw in verkoop! Deadline inschrijving bij gemeente 's Hertogenbosch: 28 juni 2021.

Vinkelse Slagen

  • Vinkel

Samen met ons zelf uw droomhuis realiseren in Vinkel.

De gemeente 's Hertogenbosch biedt kavels voor de bouw van vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen aan in plan Vinkelse Slagen in Vinkel. Meer informatie is beschikbaar op a href="https://https://www.s-hertogenbosch.nl/bouwkavels/bouwkavels-vinkelse-slagen">de website van de gemeente. Bouwt u samen met ons en onze partners uit de regio een woning naar uw wensen en budget op één van deze kavels?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Nieuws over Vinkelse Slagen

08-06-2021

Vinkel: kavels in de Vinkelse Slagen

De gemeente 's Hertogenbosch biedt kavels voor de bouw van vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen aan in plan Vinkelse Slagen in Vinkel.


Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kerk
486 m
Bushalte Hanenberg
1.91 km
Bushalte Papendijk
2 km
Bushalte Rijksweg
2.1 km
Bushalte De Lucht
2.39 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Hoogakker
2.87 km
Beertjeshuis
5.37 km
Bibliotheek
5.52 km
OBS De Kleine beer
5.8 km
Openbare bibliotheek
7.09 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop
548 m
Jumbo
3.79 km
Karwei
4.01 km
Lidl
5.05 km
Zeeman
5.4 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Huisarts A.v.Heyningen
447 m
Apotheek Maasdonk
3.47 km
Gezondheidscentrum Berlicum
5.67 km
Apotheek Hofsteede
5.91 km
O'chelle Molenhoek Rosmalen
6.77 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Inspiratiecentrum in Assen | Verkooppunten in Amsterdam, Breda, Ede, Leeuwarden en Waddinxveen