De Fjilden I, Nieuwehorne

In verkoop

Nieuw in verkoop! Inschrijven bij de gemeente Heerenveen kan tot 27 mei a.s.

De Fjilden I

Wonen in een aantrekkelijk woongebied waar nieuwe woningen worden gecombineerd met bestaande laanbeplanting en ander groen.

De gemeente Heerenveen biedt 8 nieuwe kavels aan in plan De Fjilden, vlakbij het centrum van de tweelingdorpen Nieuwe- en Oudehorne. Meer informatie over de kavels vindt u op de kavelwebsite van de gemeente. Bouwt u samen met ons en onze partners uit de regio een woning naar uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Sportpark
139 m
Bushalte Nafthali
641 m
Bushalte Pastorielaan
673 m
Bushalte Houtlaan
1.5 km
Bushalte Zuster de Jongweg
1.62 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Het Slingertouw
7.76 km
Meester Duisterhout School
8.35 km
OBS De Commanderije
8.57 km
De Letterbeam
9 km
Friesland College
9.05 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Coop Brouwer Supermarkt
815 m
Attent
4.68 km
Albert Heijn
5.08 km
Hema
5.08 km
Kruidvat
5.08 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Tandartspraktijk t olde wold
7.07 km
Tandarts Heij
8.14 km
tandartsenpraktijk comfident
8.81 km
Linde Apotheek
8.93 km
Kring-apotheek Swarte;Alphega Apotheek
9.43 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Inspiratiecentrum in Assen | Verkooppunten in Amsterdam, Breda, Ede, Leeuwarden en Waddinxveen