Kloosterakker, Assen

In verkoop

Nieuw in verkoop! Deadline inschrijving bij de gemeente Assen: 16 juni 2021.

Kloosterakker

  • Assen

Wonen in de nieuwste buurt van Assen: plan Kloosterakker gaat in verkoop!

De gemeente Assen biedt kavels aan in plan Kloosterakker, de volgende fase van nieuwbouwwijk Kloosterveen aan de westrand van Assen. Meer informatie is beschikbaar op (de website van de gemeente). Bouwt u samen met ons uw droomhuis in een stadsdeel met tal van reeds met ons gebouwde woningen (zie de afbeeldingen) in de directe omgeving of één van onze ontwerpen als inspiratiebron?

Kloosterakker beslaat ongeveer de helft van het gebied tussen het Domeinpad en de Drentse Hoofdvaart ten westen van de bestaande woningbouw in Kloosterhage en Kloosterkade. Er komen (veilige) fietsverbindingen naar het winkelcentrum Kloosterveste en richting scholen.

In Kloosterakker is ruimte voor circa 500 woningen, variërend van vrijstaande woningen tot twee-onder-één-kap- en rijwoningen. Er komen kavels beschikbaar voor zowel projectmatige woningbouw als voor de particulier uitgifte.

Op de kavels die in deze eerste uitgifte beschikbaar komen zijn bijvoorbeeld onder andere woningen met een lessenaarsdak en woningen met een plat dak vereist. Ook hiermee zijn wij u graag van dienst, bijvoorbeeld met het aanpassen van één van onze voorbeeldtypes, gebruikmaking van één van de vele reeds gerealiseerde ontwerpen of het realiseren van een vrij ontwerp.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

Om te weten hoeveel jij straks kunt uitgeven aan het huis van je dromen, is het heel belangrijk om te weten wat de (over-)waarde is van je eigen woning, wat jouw financiële mogelijkheden zijn en wat de gevolgen zijn voor wat betreft je specifieke woonwensen.

De ervaren makelaars en adviseurs van Lamberink Makelaars & Adviseurs staan je ook bij deze nieuwe uitbreiding van Kloosterveen weer graag terzijde met raad en daad.

Plan alvast een vrijblijvend gesprek met de specialisten van Lamberink voor een waardebepaling van je eigen woning of een nieuwbouw-hypotheekgesprek (klik hier).

Zo ben jij alvast goed voorbereid, dat scheelt tijd én geld.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.


Lees verder...

Nieuws over Kloosterakker

Assen: inschrijving eerste kavels Kloosterakker start op 2 juni a.s.!

Het is zover: de gemeente Assen start met de verkoop van de eerste kavels in plan Kloosterakker. Dit plan is het eerste deel van de de nieuwe uitbreiding van de wijk Kloosterveen aan de westrand van de stad.

Lees verder

Start verkoop kavels Kloosterakker, Assen in juni 2021!

In juni start de gemeente Assen met de verkoop van de eerste particuliere kavels. Deze kavels liggen in het noordelijke deel van Kloosterakker. Het gaat hierbij om 14 kavels voor een twee-onder-één-kap woning en 33 kavels voor een vrijstaande woning.

Lees verder

Kloosterakker, de duurzame fase van Kloosterveen is in voorbereiding!

De gemeente Assen issamen met marktpartijen druk bezig met de voorbereidingen voor Kloosterakker, de volgende fase van nieuwbouwwijk Kloosterveen aan de westrand van Assen.

Lees verder

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Polweg
296 m
Bushalte Aletta Jacobsrotonde
389 m
Bushalte Kloosterbrug
653 m
Bushalte Norgervaart
674 m
Bushalte Domeinpad
730 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
GBS De Parel
727 m
Het Buitenkrijt
763 m
De Kloostertuin
850 m
OBS Kloosterveen
917 m
W.A. van Lieflandschool
2.02 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Kruidvat
480 m
Hema
480 m
Albert Heijn
790 m
Etos
793 m
ING Bank
843 m
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek Themmen
3.14 km
Kring Apotheek Karsten
3.89 km
Atik
4.17 km
Escura Apotheek de Peeleres
4.5 km
Escura Apotheek Vredeveld
5.11 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?


of neem contact op met een van onze adviseurs

Woonwensfabriek

Inspiratiecentrum in Assen | Verkooppunten in Amsterdam, Breda, Ede, Leeuwarden en Waddinxveen