Header

Tuin & Terras

Bij de Woonwensfabriek vind je het gemak van alles onder één dak. Zo kun jij je op de leuke dingen richten, terwijl de zelfbouwspecialisten van de Woonwensfabriek de ontwerpen afronden en vergunningen voorbereiden, richt jij je buitenruimte alvast in.

Voor een ideale vertaling van interieur naar exterieur staan de adviseurs van Van Dijk Tuinen voor je klaar. Zij ontwerpen een tuin op maat met de voor jou meest ideale planten en bloemsoorten. Om het geheel af te maken mag een tuinhuis of gastenverblijf natuurlijk niet ontbreken. Ferox Outdoor biedt jou prachtige kant-en-klare producten of desgewenst een ontwerp op maat.

Laat je inspireren door de partners van de Woonwensfabriek!

Header

VAN DIJK TUINEN GRONINGEN

Wat een genot moet het zijn wanneer u bij oplevering kunt zeggen: de is tuin klaar. Aannemer en hovenier hebben ervoor gezorgd dat huis en tuin voor bewoning gereed zijn. En door de nauwe samenwerking lopen het binnenste en het buitenste naadloos in elkaar over.

Meer informatie

FEROX

Wij leveren bijgebouwen met wooncomfort. 
Al onze modellen worden gemaakt in de Systimber massieve houtschakelbouw techniek. Systimber is gebaseerd op een innovatieve verbindingstechniek die de natuurlijke beweging van het hout opvangt. 

Meer informatie