Header

Huis & Interieur

Bij de Woonwensfabriek vind je het gemak van alles onder één dak. Zo kun jij je op de leuke dingen richten, terwijl de zelfbouwspecialisten van de Woonwensfabriek de ontwerpen afronden en vergunningen voorbereiden, richt jij je huis alvast in.

Laat je door de adviseurs van Raab Karcher verassen door het sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch of door de Woonwensfabriek-keukenselectie van Keller Keukens. De stylistes van Vinke Beilen vertalen jouw woonwensen in prachtige interieurontwerpen en ontzorgen jou voor wat betreft stoffering en inrichting van je nieuwe huis.

Laat je inspireren door de partners van de Woonwensfabriek!

Header

KELLER KEUKENS

Voor de Woonwensfabriek hebben wij een speciale keukenlijn geselecteerd. Wij zijn Keller Keukens B.V. Mooie keukens bereikbaar maken, daar staan wij elke dag voor op. We voelen ons persoonlijk betrokken. Dat is onze drive. 

Meer informatie

VINKE BEILEN
INTERIEUR ADVISEURS EN PROJECTINRICHTERS

Wij zijn jouw binnenhuisadviseur. Wij willen het sfeervol, op maat en in jouw stijl aankleden van vloer, wand en raam écht leuk maken. We helpen bij het maken van de juiste keuzes en zullen daarbij altijd 100% maatwerk en zorgeloze service bieden. 

Meer informatie

RAAB KARCHER

Tegels zorgen voor de juiste sfeer en uitstraling van uw interieur en badkamer. Beleef elke dag de ontspanning in die ruimtes en ervaar de inspiratie met de tegels van de verschillende merken die wij bieden. 


Meer informatie