Frema

Het Smart Home advies is een compleet persoonlijk plan en altijd maatwerk. In het plan verwerken we alle wensen en eisen tot een concreet advies. We beschrijven de verschillende mogelijkheden voor uw huis. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verlichting, verwarming, beveiliging, multimedia,- audio en wifi in huis en of tuin.

Dichtbij en persoonlijk

Wij van Frema hebben korte lijnen. We zijn geen groot, massaal en log bedrijf, maar een bedrijf die u kent en omdat wij regionaal bij u in de buurt zitten, kunnen wij adequaat reageren en snel bij u op locatie zijn. We houden dan ook van een persoonlijke aanpak en daar bijbehorend persoonlijk contact, daarom heeft u uw eigen contactpersoon.

Maatwerk in kwaliteitsproducten

Wij gaan alleen voor kwaliteitsproducten zodat u het beste van het beste heeft. Wij kijken samen naar wat het beste bij u past en wij leveren u hierdoor een hoogwaardige smarthome-oplossing op maat. De slimme functionaliteiten van uw woning blijven dan ook gegarandeerd door onze keuze om alleen met de beste merken

Service

Wij weten als geen ander dat goede service vooraan moet staan, zeker als het gaat om uw thuisomgeving, daarom bieden wij u goede en hoge service. Dit bewijzen wij door onze afspraken altijd na te komen en klaar te staan voor u als er iets is.

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Ontdek de nieuwe FIBARO Home Center 3

De meest geavanceerde smart home controller. De Home Center 3 combineert de meest populaire functies op het gebied van hardware en UX. Het apparaat ontwikkeld in nauwe samenwerking met FIBARO gebruikers, installateurs en vertegenwoordigers. Integreer FIBARO met meer dan 2000 producten van derden die werken op basis van verschillende communicatie protocollen. Bedien eenvoudig verschillende oplossingen zoals verlichting, rolgordijnen, HVAC, alarm-, bewaking- of water systemen. Alles is te bedienen met één druk op de knop, een handgebaar of een spraakcommando.

Fibaro Walli

Een stijlvolle stap naar de toekomst De Walli schakelaars en stopcontacten is een complete serie, waarmee een consistent design en esthetiek wordt behouden. De slimme- en klassieke stopcontacten en schakelaars hebben hetzelfde design en hoogwaardige kwaliteit voor een ongekende gebruikerservaring. Elk apparaat uit de serie wordt gekenmerkt door een aantrekkelijke en praktische LED ring die aangepast kan worden. De slimme elementen van de Walli serie biedt geavanceerde mogelijkheden met andere slimme apparaten.

Media en Audio

Opstaan met uw favoriete muziek, of juist wat achtergrondmuziek voor de extra sfeer tijdens een intiem diner: met SmartHome/ multi room audio toepassingen kunt u het eenvoudig realiseren. Vanaf de bank kunt u eenvoudig de speakers aanzetten terwijl u uw favoriete film kijkt. Voor een optimale ervaring kunt u met een druk op de knop in welke kamer dan ook- genieten van uw favoriete muziek. Ontdek de vele mogelijkheden van SmartHome bij Frema.

Verlichting

Een film kijken op de bank, met daarbij het perfect gedimde licht voor de juiste sfeer? Of een gezellig diner met sfeervolle, warme verlichting? U kunt dit gemakkelijk werkelijkheid maken doormiddel van SmartHome verlichting. Of u nu graag opstaat met helder, koel licht, of juist graag iedere kamer een andere, unieke sfeer wilt geven door middel van gekleurd licht: door het gebruik van SmartHome lampen, kunt u uw verlichting altijd en overal naar wens instellen en aanpassen.