FEROX OUTDOOR

Wij leveren bijgebouwen met wooncomfort. Al onze modellen worden gemaakt in de Systimber massieve houtschakelbouw techniek. Systimber is gebaseerd op een innovatieve verbindingstechniek die de natuurlijke beweging van het hout opvangt. Wij geloven in samenwerken En daarmee bedoelen we niet zomaar samenwerken, maar iedere partner zo betrekken dat het voor hem/haar leuk is om het allerbeste van zichzelf te laten zien. Niet alleen bij alle projecten die we met elkaar realiseren, maar ook voor een continue optimalisatie, verbetering en innovatie


De massieve houten elementen zijn maatstabiel en komen in een mooie zichtkwaliteit. Op deze wijze heeft men zowel aan de binnen- als aan de buitenkant een mooie zichtzijde die geen verdere afwerking nodig heeft. Voorbewerking in een kleur naar keuze of verduurzamen behoort tot onze standaard mogelijkheden.

Met Systimber houtschakelbouw bouw je bijgebouwen met wooncomfort. Al onze modellen worden gemaakt in de Systimber massieve houtschakelbouw techniek. Systimber is gebaseerd op een innovatieve verbindingstechniek die de natuurlijke beweging van het hout opvangt. De elementen zijn voorzien van dubbele EPDM-dichtingen welke zorgen voor een perfecte water-, lucht-, en geluidsdichtheid.

Wij ontwerpen en leveren voornamelijk maatwerk, en beschikken tevens over enkele voorbeeld modellen. Voor de professional en handige doe-het-zelver leveren wij bouwkits. Deze zijn middels CNC gestuurde productie tot op de mm-nauwkeurig op maat gemaakt.

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Garden Loft

Eigentijds en volledig in te richten naar uw eigen wensen. Deze Garden Loft wordt als bouwkit geleverd inclusief kozijnen en is uit te breiden met vele opties. Heeft u andere wensen? Neem dan contact op. We denken graag mee in de mogelijkheden!

Garden house

Eigentijds en volledig in te richten naar uw eigen wensen. Het Lake House wordt als bouwkit geleverd inclusief kozijnen en is uit te breiden met vele opties. Heeft u andere wensen? Neem dan contact op. We denken graag mee in de mogelijkheden!

Tiny barn

Eigentijds en volledig in te richten naar uw eigen wensen. Deze Tiny Barn wordt als bouwkit geleverd inclusief kozijnen en is uit te breiden met vele opties. Heeft u andere wensen? Neem dan contact op. We denken graag mee in de mogelijkheden!

Lake house

Eigentijds en volledig in te richten naar uw eigen wensen. Het Lake House wordt als bouwkit geleverd inclusief kozijnen en is uit te breiden met vele opties. Heeft u andere wensen? Neem dan contact op. We denken graag mee in de mogelijkheden!