OMSCHRIJVING

De VS01 is een ruime levensloopbestendendige schuurwoning met een overdekt terras. De indeling van deze robuuste vrijstaande woning is geschikt voor 55-plussers en senioren, en kan geheel naar eigen wens worden aangepast. Bent u nog niet toe aan een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Dan kunt u bijvoorbeeld een tuingerichte woonkeuken toepassen met dubbele openslaande tuindeuren naar het overdekte terras. De indeling is als volgt: Begane grond: hal met toilet, tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren naar overdekt terras, zithoek met openslaande tuindeuren in zijgevel, open keuken, slaapkamer met badkamer en openslaande tuindeuren naar overdekt terras. Als variant kunt u een gezinsindeling kiezen met een uitbouw in de linkerzijgevel. Verdieping: overloop met tdaaraan een toilet, vaste kast, drie slaapkamers en een badkamer. Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch zijn inbegrepen, tenzij anders omschreven. De keuken en de overige inrichting zijn niet inbegrepen, ons label WoonGereed kan u hierin maatwerk leveren. Het opgegeven woonoppervlak indicatief, de afbeeldingen en plattegronden kunnen afwijken van het originele ontwerp, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Woonstijl
schuurwoning

Inhoud
590 m3

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte
122 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.