OMSCHRIJVING

De VL02 is een stoere multifunctionele vrijstaande woning. Geschikt voor zowel senioren als voor gezinnen die extra ruimte nodig hebben zoals een 4e slaapkamer of een werk- / studeerkamer op de begane grond. De traditionele vorm krijgt een eigentijds tintje door de afwisseling van donkere en roodbruine steen en de verticale vlakken in de voor- en achtergevel egven extra cachet aan het ontwerp. De indeling is als volgt. Begane grond: Hal / entree, toilet, straatgerichte woonkamer, eethoek, tuingerichte open keuken, bijkeuken, slaapkamer met doorloop naar de badkamer met douchehoek, wandcloset en wastafel met spiegel en planchet. De berging is van buitenaf bereikbaar. Verdieping: overloop met daaraan 3 slaapkamers en een badkamer met dakkapel, wandcloset, douchehoek en wastafel met spiegel en planchet. U kunt daarnaast optioneel kiezen uit een aantal andere levensloopvarianten, waarbij u afhankelijk van de breedte van de kavel en uw budget volop keuze heeft om een voor u zo optimaal mogelijke indeling te creëren.

Woonstijl
traditioneel

Inhoud
515 m3

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte
119 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.