OMSCHRIJVING

De VH05 is een fraai ontwerp die wij ook in vele varianten hebben gerealiseerd. De basis met wit stuukwerk en houten gevelbetimmering in een contracterende kleur antraciet geeft een fris en statig geheel. Er zijn echter vele alternatieven mogelijk door het toepassen van gevelstenen in velerlei kleuren. De vooruitbouw geeft een eigentijdse uitstraling en extra ruimte op alle verdiepingen. Het huis is als volgt ingedeeld: Begane grond: hal met toilet, woonkamer, eethoek, keuken, bijkeuken en berging. 1e verdieping: overloop, badkamer en drie slaapkamers, waarbij de masterbedroom is uitgevoerd met een separate kleedruimte / dressing. 2e verdieping: ruime zolderberging toegankelijk middels een vaste trap, mogelijkheid voor extra kamers. Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch zijn inbegrepen, tenzij anders omschreven. De keuken en de overige inrichting zijn niet inbegrepen, ons label WoonGereed kan u hierin maatwerk leveren. Het opgegeven woonoppervlak indicatief, de afbeeldingen en plattegronden kunnen afwijken van het originele ontwerp, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Woonstijl
klassiek

Inhoud
614 m3

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte
160 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.