OMSCHRIJVING

De VH04 is een royale vrijstaande woning met klassieke uitstraling. De uitgemetselde met glas geaccentueerde entree in combinatie met de houten detaileringentussen de ramen en de speklagen in de gevels geven het geheel een statige aanblik. De indeling is als volgt: Begane grond: hal met toilet, woonkamer, eethoek, keuken, werkkamer (toegankelijk via entree), bijkeuken en berging. 1e verdieping: overloop met toilet, badkamer en drie slaapkamers, waarbij de masterbedroom is uitgevoerd met een dressing. 2e verdieping: ruime zolderberging, toegankelijk met vaste trap en met mogelijkheid voor meerdere kamers. Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch zijn inbegrepen, tenzij anders omschreven. De keuken en de overige inrichting zijn niet inbegrepen, ons label WoonGereed kan u hierin maatwerk leveren. Het opgegeven woonoppervlak indicatief, de afbeeldingen en plattegronden kunnen afwijken van het originele ontwerp, u kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Woonstijl
klassiek

Inhoud
720 m3

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte
209 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.