OMSCHRIJVING

De VS06 is een vrijstaand landhuis met een rietgedekte kap en houtbetimmerde gevels. Dit prachtige ontwerp combineerd het rustieke van landelijk wonen met moderne details zoals de transparante achtergevel en de glaspartrij boven de entree. Het huis is als volgt ingedeeld: Begane grond: hal met trapkast, toilet, woonkamer, eetkamer met openslaande tuindeuren in zijgevel, tuingerichte woonkeuken, tv-speelkamer, bijkeuken. 1e verdieping: overloop met vide en vaste kast, toilet, badkamer en vier slaapkamers. Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch zijn inbegrepen, tenzij anders omschreven. De keuken en de overige inrichting zijn niet inbegrepen, ons label WoonGereed kan u hierin maatwerk leveren. Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Woonstijl
schuurwoning

Inhoud
787 m3

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte
153 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.