OMSCHRIJVING

De VS05 is een ruime en speels opgezette schuurwoning met overdekt terras. De grijze gevelsteen in combinatie met houten elementen geven robuust uiterlijk. De schoorsteen kan optioneel worden gecombineerd met een buitenhaard. Het huis is als volgt ingedeeld: Begane grond: hal met toilet en bijkeuken, woonkamer, eethoek, keuken en speelkamer. 1e verdieping: overloop met toilet, badkamer en drie slaapkamers, waarvan één met inloopkast. Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch zijn inbegrepen, tenzij anders omschreven. De keuken en de overige inrichting zijn niet inbegrepen, ons label WoonGereed kan u hierin maatwerk leveren. Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Woonstijl
schuurwoning

Inhoud
905 m3

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte
162 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.