OMSCHRIJVING

De VS04 is een riante vrijstaande schuurwoning met een ruime uitgebouwde woonkamer en overdekt terras. Het gebruik van natuurlijke materialen wordt gecombineerd met moderne detailleringen, dit geeft een fraai en ingetogen geheel. Het huis biedt zowel voro gezinnen als voor ondernemers een perfecte indeling, maar ook hierop hebben wij diverse varianten voor u beschikbaar. De indeling is als volgt: Begane grond: hal met toilet, bijkeuken, speelkamer / kantoor en suite, ruime uitgebouwde woonkamer met openslaande tuindeuren, tuingerichte woonkamer met twee sets openslaande tuindeuren naar overdekt terras. 1e verdieping: overloop met vide en vaste kast, toilet, badkamer en vier slaapkamers. Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch zijn inbegrepen, tenzij anders omschreven. De keuken en de overige inrichting zijn niet inbegrepen, ons label WoonGereed kan u hierin maatwerk leveren. Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Woonstijl
schuurwoning

Inhoud
702 m3

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte
142 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.