OMSCHRIJVING

De VS03 is een scherp geprijsde woning met een landelijke uitstraling. Deze fraaie woning beist door haar detailleringen een eigentijds geheel. Een aangebouwde garage of bijkeuken kan altijd nog, ga eerst maar rustig genieten van je eigen stoere huis! De woning kan geheel naar eigen wens worden ingedeeld, wij hebben alvast een basisindeling voor je meegenomen: Begane grond: hal / entree met open trap naar de verdieping, meterkast, toilet met wastafel, open keuken aan de voorzijde, eethoek, tuingerichte woonkamer met openslaande tuindeuren. Verdieping: overloop met daaraan vaste kast, separaat toilet met wastafel, twee slaapkamers (mogelijkheid voor 3e slaapkamer), badkamer met douchehoek, vaste wastafel met spiegel en planchet en wandcloset. Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch zijn inbegrepen, tenzij anders omschreven. De keuken en de overige inrichting zijn niet inbegrepen, ons label WoonGereed kan u hierin maatwerk leveren. Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Woonstijl

Inhoud
512 m3

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte
122 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.