OMSCHRIJVING

De VH08 is een variant op de VH07 in Frank Lloyd Wright stijl. Dit huis is weliswaar iets compacter maar nog steeds riant. Het toekomstbestednige ontwerp met een slaapkamer en badkamer op de begane grond kan desgewenst worden aangepast naar uw woonbehoefte. De gevels zijn in de basis uitgevoerd met een gevelsteen, zodat een wat meer ingetogener beeld ontstaat. Ook bij dit ontwerp is een overdekt terras meegenomen. De indeling is als volgt: Begane grond: ontvangsthal met toilet, slaapkamer met dressing en inloopbadkamer, ruime woonkamer, tuingerichte woonkeuken met openslaande tuindeuren, bijkeuken, garage / berging. 1e verdieping: overloop met daaraan een toilet, waskamer, badkamer, 3 slaapkamers waarvan de grootste is uitgevoerd met dressing en inloopbadkamer. Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch zijn inbegrepen, tenzij anders omschreven. De keuken en de overige inrichting zijn niet inbegrepen, ons label WoonGereed kan u hierin maatwerk leveren. Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Woonstijl
klassiek

Inhoud
1021 m3

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte
230 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.