OMSCHRIJVING

De VH07 is een riant herenhuis in Frank Lloyd Wright stijl. Deze ruim opgezette villa met Amerikaans grandeur is een lust voor het oog en is op vele manieren in te delen. De witte gevels in combinatie met antraciet kleurige kozijnen en plint geven een strak en statig geheel. Het huis is in de basis als volgt ingedeeld: Begane grond: ontvangsthal met toilet, bijkeuken, werkkamer / kantoor, bijkeuken, garage / berging, masterbedroom met dressing en doorloop naar badkamer, ruime woonkeuken met tuindeuren naar overdekt terras en woonkamer met mogelijkheid voor open haard / houtkachel en tuindeuren. 1e verdieping: overloop met toilet, douche en waskamer en vier slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer is voorzien van een dressing en badkamer. Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch zijn inbegrepen, tenzij anders omschreven. De keuken en de overige inrichting zijn niet inbegrepen, ons label WoonGereed kan u hierin maatwerk leveren. Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Woonstijl
klassiek

Inhoud
1071 m3

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte
287 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.