OMSCHRIJVING

De VH06 is royale woning in een eigentijds en modern ontwerp. Het huis is zelfs voorzien van een slaapkamer en badkamer op de begane grond, in combinatie met de ruime verdiepingen biedt dit ontwerp voldoende ruimte aan grotere gezinnen of kopers die gewoon net een beetje meer ruimte wensen. De witte gevels in combinatie met een contrasterende gevelsteen en houtwerk geven een perfecte combinatie van modern en landelijk. Onder de veranda aan de achterzijde kunt u al dan niet in combinatie met een terrasheater en/of buitenkeuken* heerlijk genieten van de tuin. De indeling is als volgt: Begane grond: hal met toilet, woonkamer, eethoek, keuken, bijkeuken, slaapkamer met inloopkast en doorloop naar badkamer met douche en wastafel, berging met openslaande deuren en luifel. 1e verdieping: overloop met toilet, ruime badkamer en vier slaapkamers. 2e verdieping: zolderruimte, toegankelijk met een vaste trap en met mogelijkheid voor extra kamers. Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch zijn inbegrepen, tenzij anders omschreven. De keuken en de overige inrichting zijn niet inbegrepen, ons label WoonGereed kan u hierin maatwerk leveren. Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Woonstijl

Inhoud
900 m3

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte
229 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.