OMSCHRIJVING

De VH01 is een royale vrijstaande woning met aangebouwde berging / garage. Het ontwerp biedt een eigentijdse uitstraling door de geveldetaillering en de grote ramen. De hoge gootlijn van de woning wordt geaccentueerd door fraai afgewerkte dakgoten aan weerszijden. De woning is ingedeeld als volgt: Begane grond: hal entree met toilet, straatgerichte woonkamer, eethoek, tuingerichte open keuken, aangebouwde garage. 1e verdieping: Overloop, badkamer met douchehoek, wandcloset en wastafel met spiegel en planchet. Vaste trap naar... 2e verdieping: ruime zolderverdieping met mogelijkheid voor meerdere kamer(s). Een badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch zijn inbegrepen, tenzij anders omschreven. De keuken en de overige inrichting zijn niet inbegrepen, ons label WoonGereed kan u hierin maatwerk leveren. Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Woonstijl
traditioneel

Inhoud
617 m3

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte
150 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.