OMSCHRIJVING

De OLD09 is een twee-onder-één-kapwoning met een hoge gootlijn en een plat dak. De rechter woning is iets naar voren geplaatst ten opzichte van de linker woning. Op de begane grond bevinden zich een zithoek, een woonkeuken en een garage / berging, welke eventueel ook uitgevoerd kan worden als slaapkamer. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Woonstijl
klassiek

Inhoud
420 m3

Aantal slaapkamers
 

Woonoppervlakte
140 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.