OMSCHRIJVING

De OLD06 is een twee-onder-één-kapwoning met een hoge gootlijn. De linker woning heeft een uitbouw op de begane grond, terwijl de rechter woning een alle verdiepingen bevattende uitbouw heeft. Beide uitbouwen bevinden zich aan de voorzijde. Op de begane grond bevinden zich een zithoek, een eethoek, een keuken, een bijkeuken en een garage / berging. Op de verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Op de zolder, welke bereikbaar is met een vaste trap, bevinden zich een hobbyruimte en een bergruimte. Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Woonstijl
klassiek

Inhoud
610 m3

Aantal slaapkamers

Woonoppervlakte
250 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.