OMSCHRIJVING

De OLD05 is een twee-onder-één-kapwoning met een hoge gootlijn en een uitbouw op de begane grond aan de voorzijde. Op de begane grond bevinden zich een zithoek, een eethoek, een keuken en een garage / berging. Op de verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één met een ruime inloopkast, en een badkamer. Op de zolder bevinden zich een hobbyruimte en een derde slaapkamer. Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Aan deze presentatie of bijlagen kunnen dan ook geen rechten ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.

Woonstijl
traditioneel

Inhoud
500 m3

Aantal slaapkamers
 

Woonoppervlakte
195 m2

Gratis inspiratiebrochure

In onze uitgebreide brochure vindt u een grote bron aan inspiratie om u op weg te helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Brochure aanvragen

Informatie aanvragen

Weet jij al waar je wilt wonen? Of wil je nieuwe locaties verkennen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, zodat jij straks op een droomplek woont.