Header
     

Vacature nieuwbouwadviseur

Woonwensfabriek is gespecialiseerd in het ontwerpen en vermarkten van bouwplannen en conceptwoningen op kavels van particulieren, gemeenten en ontwikkelaars door heel Nederland. In de afgelopen jaren mochten we samen met onze bouwpartners al ruim 2.500 droomhuizen realiseren. Verder houden we ons bezig met vraagzijde-onderzoeken, advisering en (niet risicodragende) ontwikkeling van nieuwbouwprojecten, projectbegeleiding en kopersbegeleiding. Ook bieden we huizenkopers turn key pakketten aan via ons sublabel WoonGereed.  

Consumenten met nieuwbouwplannen kunnen voor een adviesgesprek terecht in ons nieuwe inspiratiecentrum in Assen of bij een van onze verkooppunten in Leeuwarden, Ede, Amsterdam, Waddinxveen en Breda.


Omdat we ons verheugen mogen in een sterk toenemende vraag naar onze dienstverlening en producten willen we ons team graag uitbreiden met een

Nieuwbouwadviseur
regio Noord Nederland


Nieuwbouwadviseur
regio Midden & West Nederland


Je houdt je bezig met het vertalen van de woonwens van kavelbezitters naar hun droomhuis. Daarbij maak je gebruik van tal van voorbeeldplannen en inspiratiewoningen. Samen met onze ontwerppartners zorg je voor een volledig op maat gesneden bouwplan. Je begeleidt de offerte-aanvraag bij een van onze bouwpartners die onder garantie van Woningborg of Bouwgarant de bouw van de woning realiseren. Je verzorgt de contractuele stukken en woont de oplevering van de woning bij. Je begeleidt de verkoop van concept woningen op kavels van gemeenten en ontwikkelaars. Ook o.a. kopersbegeleiding in het meer-/minderwerktraject en het verkopen van turn key pakketten vanuit ons sublabel WoonGereed behoren bij je werkzaamheden.  

Profiel
•    Je beschikt over ruime ervaring m.b.t. de verkoop van nieuwbouwwoningen, opgedaan bij een aannemer, projectontwikkelaar, nieuwbouwmakelaar of andere aanbieders van bouwplannen.
•    Je bent gewend planmatig en resultaatgericht te werken.
•    Je hebt een commerciële inslag en veel gevoel voor dienstverlening.
•    je beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden en
•    je bent een netwerker en relatiebouwer.

De juiste kandidaat bieden wij naast een goede marktconforme salariëring, een zelfstandige en uitdagende baan binnen een unieke formule. Een vooraanstaand platform staat je ter beschikking en biedt je een keur aan modelplannen en inspiratiewoningen. Verder staat je een netwerk van architecten en aannemers ter beschikking, een brochurelijn, een website met unieke tools, een actueel leadbestand, een kavelbank en een eigen marketingafdeling.

Graag nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek in ons inspiratiecentrum in Assen om je onze unieke formule toe te lichten en je te informeren wat we je kunnen bieden als nieuwbouwadviseur van de Woonwensfabriek.  

Interesse? 
Mail dan jouw brief met c.v. en pasfoto naar vacatures@woonwensfabriek.nl. Voor meer informatie kun je desgewenst bellen met Arjan Lamberink, tel. 06-12796848. Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.