Zevenaar: ontwerp samen met ons uw droomhuis!

24 november 2021

De gemeente Zevenaar biedt 23 bouwkavels voor vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen aan op diverse locaties in nieuwbouwplan Groot Holthuizen.

In januari 2022 start de gemeente met de uitgifte van kavels voor 11 vrijstaande woningen en 8 twee-onder-één-kapwoningen in De Holtkamp en 4 kavels voor vrijstaande woningen in De Stede. Aanmelden voor deze kavels kan tot 15 december a.s.

Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente.

Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om voor deze locatie uw eigen droomhuis te ontwerpen, op basis van uw persoonlijke woonwensen en budget.

U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; in den lande zijn al ruim 2.500 woningen op basis van een ontwerp van ons gerealiseerd.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Foto: straatbeeld met Woonwensfabriek-woningen. N.B.: deze afbeelding is niet gebaseerd op plan Groot Holthuizen.