Woonwensfabriek wil verder land in en komt met nieuw product

25 april 2022

Een mooi vrijstaand huis, zelf geschetst en mede ontworpen, je eigen materialen uitkiezen, compleet ingericht en dat superduurzaam. Wie wil dat nou niet? Bij Woonwensfabriek kan het.

Het bedrijf ontwerpt en realiseert maatwerkwoningen voor de particuliere zelfbouwmarkt, en vult (rest-)kavels in voor particulieren, gemeenten en ontwikkelaars. In samenwerking met Forbo Flooring, Keller Keukens, Villeroy & Boch, Vinke Interieurontwerpers, Raab Karcher en Van Dijk Tuinen heeft Woonwensfabriek een inspiratiecentrum & showroom ingericht in de vestiging van Raab Karcher in Assen. Woonwensfabriek, een merk van Lamberink Makelaars & Adviseurs, hoopt binnenkort op meer plekken te kunnen laten zien wat het overigens ook online en via vijf verkooppunten verspreid over het land al aanbiedt. Daarnaast heeft het bouwbedrijf onlangs in samenwerking met Raab Karcher een prefab bouwsysteem ontwikkeld.

Directeur Arjan Lamberink: ‘Ons familiebedrijf is actief op het gebied van verkoop, aankoop, financieren en verzekeren, en behoort tot de top 10 van bestverkopende full-service makelaars in Nederland. Het ontwerpen en realiseren van bouwplannen op maat lijkt misschien een vreemde eend in de bijt, maar dit is sinds de oprichting van het bedrijf in 1988 een belangrijke tak van sport voor ons. Broer en oprichter Harry Lamberink verkocht samen met mijn vader en broers in eerste instantie als verkoopkantoor voor een tekenbureau voorbeeldbouwplannen met daaraan gekoppeld de exacte bouwkosten en aannemer. In 2018 heb ik het roer omgegooid en een nieuw label opgezet, Woonwensfabriek. Hierbij ontwerpen wij woningen op basis van vraagzijde-data en richten ons op het invullen van restlocaties.'

Klik hier om verder te lezen op de website van Wonen360.