In verkoop: vrije kavels in het Limburgse Vlodrop

26 oktober 2022

De gemeente Roerdalen geeft bouwkavels uit in plan Holsterveld in Vlodrop.

Meer informatie is beschikbaar op de website van de gemeente. Zie ook gepubliceerde nieuwsberichten in De Limburger (klik hier en hier).

Realiseer samen met ons en onze partners uit de regio een woning op basis van uw wensen en budget!

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Foto: reeds via Woonwensfabriek gerealiseerde woning.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Holsterveld?

Bekijk ook het project Holsterveld

In verkoop
custom media
Meer informatie

Holsterveld

Vlodrop

670m - 800m kaveloppervlak
Prijs nog niet bekend