Update: bouwkavels in plan Vries Zuid in verkoop

30 mei 2022

De gemeente Tynaarlo biedt kavels voor de bouw van woningen aan, gelegen in een te realiseren woonwijk aan de zuidrand van het dorp Vries. De loting en toewijzing vinden plaats in juni. U kunt zich inschrijven via de gemeentewebsite tot 14 juni a.s., 12 u.

Meer informatie kunt u vinden op de website van de gemeente. Realiseert u samen met ons een woning naar uw wensen in dit centraal tussen Assen en Groningen gelegen dorp?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

Om te weten hoeveel u straks kunt uitgeven aan het huis van uw dromen, is het heel belangrijk om te weten wat de (over-)waarde is van uw eigen woning, wat uw financiële mogelijkheden zijn en wat de gevolgen zijn voor wat betreft uw specifieke woonwensen.

De ervaren makelaars en adviseurs van Lamberink Makelaars & Adviseurs staan u ook bij deze nieuwe uitbreiding van Vries graag terzijde met raad en daad.

Plan alvast een vrijblijvend gesprek met de specialisten van Lamberink voor een waardebepaling van uw eigen woning (klik hier) of een nieuwbouw-hypotheekgesprek (klik hier).

Zo bent u alvast goed voorbereid, dat scheelt tijd én geld.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Foto: landschap in de omgeving van Vries.

Bron foto: Wikimedia Commons (https://commons.wikimedia.org/wiki/File:20090711_Landscape_near_Vries_Dr_NL.jpg)

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Vries Zuid?

Bekijk ook het project Vries Zuid

Toekomstig
custom media