Begin 2023: volgende fase kavels Kloosterakker, Assen

05 juli 2022

De gemeente Assen gaat de kavels van de volgende, derde fase van plan Kloosterakker in Assen begin 2023 uitgeven.

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite van de gemeente Assen en de projectpagina op onze website.

In Kloosterakker is ruimte voor circa 500 woningen, variërend van vrijstaande woningen tot twee-onder-één-kap- en rijwoningen. Er komen kavels beschikbaar voor zowel projectmatige woningbouw als voor de particulier uitgifte.

Wilt u ook wonen in het nieuwste, met veel groen opgezette deel van Kloosterveen, met allerlei voorzieningen op fietsafstand? Wilt u ontzorgd worden rondom het ontwerp en de bouw van een woning die past binnen het beeldkwaliteitsplan? Bouwt u samen met ons uw droomhuis in een stadsdeel met tal van reeds met ons gebouwde woningen (zie de projectpagina) in de directe omgeving of één van onze ontwerpen als inspiratiebron? Neem gerust contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn u graag van dienst!

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

 

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Kloosterakker?

Bekijk ook het project Kloosterakker

Toekomstig
custom media