Nieuwe toekomstige plannen in Twente

27 oktober 2021

De kavelwebsite van de gemeente Tubbergen meldt dat er momenteel twee nieuwe plannen in voorbereiding zijn. Ook de kavelwebsite van Dinkelland meldt nieuwe ontwikkelingen.

Het gaat om plan De Wirnte in Langeveen, plan De Scholt III in Fleringen, plan Brookhuis Noordwest in Ootmarsum en plan Denekamp Oost. Meer informatie, bijvoorbeeld de matenplannen, kunt u vinden op de genoemde kavelwebsites van deze gemeenten.

Wilt u zich alvast oriënteren op de mogelijkheden? Wij zijn u daarbij graag van dienst! Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bel naar 088 - 033 84 00 of mail naar info@woonwensfabriek.nl.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Scholt III?

Bekijk ook het project De Scholt III

Toekomstig
custom media
Meer informatie

De Scholt III

Fleringen

175m - 562m kaveloppervlak
Prijs nog niet bekend

Bekijk ook het project De Scholt III »