Start Verkoop 14 vrije bouwkavels Klein Scandinavië op Woonpark Diepstroeten Assen

31 januari 2019

Woensdag 13 februari is de start verkoop van 14 vrije bouwkavels voor woningen met een Scandinavische architectuur. 

Je eigen droomhuis bouwen op het mooiste plekje van Woonpark Diepstroeten? Dat kan in deelgebied Klein Scandinavië. Je kunt kiezen uit 14 vrije kavels, met ruimte voor woningen met een Scandinavische look. Dit zijn bovendien de laatste vrije bouwkavels op het woonpark. De kavels liggen aan de rustige, groene bosrand van de woonwijk. Dankzij de vele volgroeide bomen geniet je hier van veel beschutting en privacy. De kavels variëren in grootte van 499 tot maar liefst 1079 vierkante meter. De kavels zijn beschikbaar van €162.500 euro tot €299.500 euro.


Woonpark Diepstroetenin Assen
Woonpark Diepstroetenverrijst aan de oostzijde van de stad Assen, de snelst groeiende stad van Noord-Nederland. Het is er dan ook goed vertoeven. Assen beschikt over allevoorzieningen die je van een stad mag verwachten. Toch is het dorpse, groene karakter hier goed bewaard gebleven.

Huizen en kavels op Diepstroeten
De nieuwbouwwoningen en vrije kavels op Woonpark Diepstroetenliggen in een groen en volgroeid park, dat oorspronkelijk is ontworpen door de bekende tuinarchitecte Mien Ruys. Diepstroetenis inmiddels opgebloeid tot een volwaardige woonwijk en groeit nog steeds. Je vindt er een uitgebreid aanbod van duurzame nieuwbouwhuizen: van rij-en hoekwoningen tot twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaande woningen en vrije kavels. Duurzame woningen voor elke situatie en voor elk budget. Met als grote overeenkomsten: ruim, energiezuinig en betaalbaar.


 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Klein Scandinavië?

Bekijk ook het project Klein Scandinavië

In verkoop