Nieuwe kavels in Overdinkel: bouwplan op locatie De Geurmeij

20 december 2021

De gemeente Losser is bezig met de voorbereidingen voor het aanbieden van maximaal 38 kavels voor de bouw van woningen in Overdinkel. De eerste kavels (fase Möss) worden in de zomer van 2022 uitgegeven via de lijst met geïnteresseerden.

Meer informatie over deze kavels en de verkoopprocedure kunt u lezen op de website van TwenteFM en de bouwgrondpagina van de gemeente. De kavels worden uitgegeven via een lijst met geïnteresseerden. U kunt zich via de gemeentewebsite inschrijven als kavelzoekende.

Realiseert u hier samen met ons een woning op basis van uw wensen en budget?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Foto: via Woonwensfabriek gerealiseerde woning.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Möss (De Geurmeij)?

Bekijk ook het project Möss (De Geurmeij)

Bekijk ook het project Möss (De Geurmeij) »