Landelijk wonen in Nijeveen?

15 januari 2020

De gemeente Meppel biedt in het dorp Nijeveen 11 vrije kavels aan in het kader van de tweede fase van Danninge Erve Zuid II. 4 kavels zijn bedoeld voor twee-onder-één-kapwoningen en 7 voor vrijstaande woningen.


Nijeveen is met twee basisscholen, een supermarkt, een bakker en een dorpshuis een dorp met een goed voorzieningenniveau. Verder is het in de binnenstad van het nabij gelegen Meppel gezellig winkelen. Via de in de buurt gelegen A28 en A32 bent u snel in Zwolle. Verder ligt station Meppel op fietsafstand, vanwaar u met de trein binnen 20 minuten Zwolle kunt bereiken.


Danninge Erve Zuid II ligt aan de zuidoostelijke rand van het dorp. De wijk wordt gekenmerkt door veel groen en sluit door de kronkelende wegen en besloten hofjes aan op de dorpse sfeer van de ontsluitende Dorpsstraat.


Met de Woonwensfabriek realiseert u op één van deze kavels uw droomhuis, op basis van uw woonwensen.


Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen, vooraf bekijkt u rustig een aantal vergelijkbare reeds gebouwde woningen ter inspiratie.


Ook inzake smarthome, keukens, styling, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen ontzorgen wij en onze vaste partners u graag, hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.


Uw huis wordt vervolgens door een van onze vaste bouwpartners gerealiseerd, waarbij uw persoonlijke adviseur u aan de hand meeneemt vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.


Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze showroom, of bij u thuis.


* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite.


* De getoonde voorbeeldontwerpen zijn onder voorbehoud goedkeuring welstand.


 


 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Danninge Erve Zuid II (fase II)?

Bekijk ook het project Danninge Erve Zuid II (fase II)

In verkoop
Meer informatie

Danninge Erve Zuid II (fase II)

Nijeveen


€ 91.282 tot € 164.953
368 m2 - 665 m2 kaveloppervlak