Kom naar de kavelinspiratiedagen van Woonwensfabriek tijdens de nieuwbouwbeurs Bouwplan, Thuis in Wonen op 23, 24 en 25 januari aanstaande!

18 januari 2020

Op 23, 24 en 25 januari aanstaande staat de Woonwensfabriek samen met partner Ferox Outdoor op de beurs Bouwplan Thuis in Wonen in de TT-hallen in Assen! 

Heb jij een kavel en ben je op zoek naar een uniek ontwerp op maat? Of heb je nog geen kavel maar wil je wel graag je eigen droomhuis bouwen? Kom dan naar de kavelinspiratiedagen van de Woonwensfabriek. Onze partner Ferox Outdoor staat ook op onze stand met een Tiny house en verteld je graag alles over de mogeljkheden van het unieke Systimber bouwsysteem. Kortom: reden genoeg om je eens uitgebreid te laten informeren! Interesse? Meld je dan aan via deze link voor gratis entreekaarten, ons team heet je graag welkom op stand 067. 


Van donderdag 23 tot en met zaterdag 25 januari 2020 wordt de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen voor de vijftwintigste keer georganiseerd een jubileum! Bouwplan, Thuis in Wonen, is de beurs over (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid. Vind het juiste bedrijf voor uw klus in of om uw woning.


 


Ook tijdens de editie in 2020 worden de trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van (ver)bouwen, wonen en duurzaamheid in de spotlights gezet. Of het nu gaat om het bouwen, de inrichting of de isolatie van een huis, u kunt het allemaal zien tijdens de beurs Bouwplan, Thuis in Wonen! Ook worden er ieder jaar nieuwbouwprojecten en bouwkavels gepresenteerd door meerdere gemeenten uit de wijde regio.


 


Er wordt voor de beurs een uitgebreid randprogramma opgesteld. In aanloop naar de beurs zal dit randprogramma bekend gemaakt worden, houdt u deze website dus goed in de gaten!


 


Openingstijden:


 


Donderdag 23 januari van 14:00 tot 21:30 uur


 


Vrijdag 24 januari van 14:00 tot 21:30


 


Zaterdag 25 januari van 10:00 tot 17:00 uur


 


Adres:


 


Expo Assen 


 


De Haar 11


 


9405 TE Assen