Sibculo: inschrijving kavels 't Refter gestart

10 februari 2022

De gemeente Hardenberg is gestart met de inschrijving voor de kavels in plan 't Refter in Sibculo. Deze kavels zijn geschikt voor twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen.

Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Hardenberg.

Benieuwd naar andere kaveluitgiftes in Sibculo? In plan Kloosterwonen, op een historische locatie aan de andere kant van Sibculo, worden eveneens kavels aangeboden door Buytenhof Planontwikkeling. Klik hier voor meer informatie.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

 

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Foto's: reeds via Woonwensfabriek gerealiseerde woning.