Uitgifte Spikkert III te Weerselo start onder voorbehoud in maart

18 februari 2022

De kavels in de derde fase van plan Spikkert in Weerselo worden onder voorbehoud in maart 2022 uitgegeven door de gemeente Dinkelland. De uitgifte verloopt volgens het gemeentelijke uitgiftebeleid. Ook worden er gelijktijdig vier kavels van de vierde fase uitgegeven.

Een groot aantal kavels is rond de 250 m². De oppervlaktes variëren tussen circa 145 m² en ruim 400 m².

In fase 3 gaat het om 33 kavels voor de bouw van rijwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen in het groene overgangsgebied ten noorden van het dorp Weerselo. Meer informatie is beschikbaar op de kavelwebsite van de gemeente.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt tot 18 februari a.s. ter inzage.

Update 02-22: de uitgifte start op 8 maart 2022 (onder voorbehoud).

Realiseert u samen met ons een woning op basis van uw wensen en budget? Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op deze locatie uw droomhuis te realiseren, op basis van uw persoonlijke woonwensen. U kunt één van onze vele basisontwerpen verregaand aanpassen aan uw wensen, of onze architect tekent een geheel nieuw ontwerp voor u.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Afbeeldingen: voorbeeldwoningen (onder voorbehoud goedkeuring gemeente Dinkelland).