Update: verkoop ruime kavels in Havezate Es (Hardenberg) gestart

21 september 2022

De verkoop van kavels in woongebied Havezate Es in Hardenberg start na de zomer. Het bestemmingsplan dat de bouw van de 90 woningen mogelijk maakt is onherroepelijk.

Update 19-09: de verkoop van de kavels is gestart. U kunt zich inschrijven tot 21 oktober a.s.

Update 21-09: klik hier voor een nieuwsbericht op de website van de gemeente Hardenberg.

Klik hier voor meer informatie op de projectwebsite van de gemeente Hardenberg.

Woonwensfabriek is u graag van dienst bij het realiseren van uw droomhuis op één van deze kavels, op basis van uw woonwensen, bijvoorbeeld een rietgedekte villa, of een schuurwoning. Wij bieden u diverse voorbeeldtypes als inspiratie voor een ontwerp naar uw wensen. 

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie. 

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt. 

Om te weten hoeveel u straks kunt uitgeven aan het huis van uw dromen, is het heel belangrijk om te weten wat de (over-)waarde is van uw eigen woning, wat uw financiële mogelijkheden zijn en wat de gevolgen zijn voor wat betreft uw specifieke woonwensen.

De ervaren makelaars en adviseurs van Lamberink Makelaars & Adviseurs staan u weer graag terzijde met raad en daad. 

Plan alvast een vrijblijvend gesprek met de specialisten van Lamberink voor een waardebepaling van uw eigen woning (klik hier) of een nieuwbouw-hypotheekgesprek (klik hier).

Zo bent u alvast goed voorbereid, dat scheelt tijd én geld.

Afbeelding: de locatie van plan Havezate Es (bron: Wikimedia Commons)

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Havezate Es?

Bekijk ook het project Havezate Es

In verkoop
custom media
Meer informatie

Havezate Es

Collendoorn

600m - 2200m kaveloppervlak
Prijs nog niet bekend