Update: drie riante kavels op voormalige tennisbaanlocatie Grootegast

25 april 2022

Naar verwachting begin 2022 in verkoop bij de gemeente Westerkwartier: drie riante bouwkavels (circa 1.200 m²) op de voormalige tennisbaanlocatie aan De Noord in Grootegast. Deze locatie maakt onderdeel uit van plan 't Roblespark.

Update april 2022: de verwachting m.b.t. het moment waarop de verkoop start is bijgesteld naar najaar 2022. Zie voor meer informatie de projectpagina (zie onder) en de projectwebsite van de gemeente.

Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op deze locatie uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw persoonlijke woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Foto: Notaristuin te Grootegast (Wikimedia Commons).

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom 't Roblespark?

Bekijk ook het project 't Roblespark

Toekomstig
custom media
Meer informatie

't Roblespark

Grootegast

1200m kaveloppervlak
Prijs nog niet bekend