Drachten: unieke kavel aan de Saffier

02 januari 2024

De gemeente Smallingerland verkoopt aan de Saffier in Drachten een mooie en unieke bouwkavel gelegen aan het water en nabij uitvalswegen. De kavel is geschikt voor de bouw van een ruime vrijstaande woning. 

Meer informatie is beschikbaar op Funda (verkopend makelaar: Lamberink Makelaars & Adviseurs). Wilt u wonen met uitzicht op het water in uw zelf ontworpen vrijstaande woning? Dan is dit uw kans!

Vanwege de prominente plaats binnen de woonwijk Burmaniapark is een bouwplan met een hoogwaardige architectuur en uitstraling van belang. Daarnaast is het van belang dat de bebouwing niet het hele middengebied verdicht en worden dus maximaal twee bouwlagen toegestaan (de bouw- en nokhoogte bedragen maximaal 8 meter).

 

De bebouwing staat vrij van de kavelgrenzen en kenmerkt zich door een alzijdige gerichtheid en expressie. De kavel biedt veel leefruimte en er kan geheel naar eigen wens een vrijstaande woning op gerealiseerd worden. Bijvoorbeeld een woning met een woonkeuken gericht op het water, of een veranda met buitenhaard, een werkkamer of kantoor extra. Het kan allemaal! Met de specialisten van WoonGereed kunt u desgewenst uw woning laten voorzien van smarthome oplossingen en vloer- en wandafwerking. Zelfs de tuin kan voor u worden ontworpen en aangelegd.

Via de Woonwensfabriek zijn er verschillende woningmodellen realiseerbaar op de kavel. Desgewenst kan de woning LEVENSLOOPBESTENDIG uitgevoerd worden, waardoor de badkamer en slaapkamer zich ook op de begane grond bevinden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op, zodat uw woonwensen verwerkt kunnen worden in het ontwerp waardoor uw droomwensen gerealiseerd kunnen worden.

Afbeelding: de kavel met haar bijzondere locatie aan het water (bron: Lamberink Makelaars & Adviseurs)

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Saffier?

Bekijk ook het project Saffier

In verkoop
custom media
Meer informatie

Saffier

Drachten

1263m kaveloppervlak
€ 306.000