Dommelen: zes nieuwe bouwkavels beschikbaar in Lage Heide

20 december 2021

Wonen in een mooie, groene wijk met een dorps karakter aan de zuidkant van Dommelen? De gemeente Valkenswaard brengt zes nieuwe bouwkavels in verkoop in plan Lage Heide. Inschrijven kan tussen 17 en 21 januari door het formulier in te leveren bij Potters Notarissen.

Meer informatie over deze kavels en de verkoopprocedure vindt u op de website van de gemeente. Bouwt u samen met ons uw droomhuis naar uw wensen in dit groene, dorpse en knusse gebied?

Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op deze locatie uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw persoonlijke woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Lage Heide?

Bekijk ook het project Lage Heide

Toekomstig
custom media

Bekijk ook het project Lage Heide »