Binnenkort in verkoop: 4 schitterende vrijstaande woningen in Sibculo!

12 april 2022

Voor het project Kloosterwonen start binnenkort de verkoop van 4 vrijstaande woningen gelegen op riante kavels. Wilt u ook luxueus en comfortabel wonen in het prachtige Sallandse landschap?

Stichting Klooster Sibculo biedt binnen het plan ‘Kloosterwonen’ de laatste 4 vrijstaande woningen op riante kavels aan op de rand van het kloosterterrein in Sibculo. Deze woningen zijn in de Kloosterstijl ontworpen en gelegen op historische grond. De verkoop van de woningen wordt verzorgd door Lamberink Nieuwbouwmakelaars in Hardenberg.

De woningen worden standaard voorzien met onder andere een Nibe lucht-water warmtepomp, vloerverwarming op begane grond en verdieping, Villeroy&Boch sanitair, hardhouten binnen- en buitenkozijnen, keramische dakpannen, zinken hemelwaterafvoeren en PV-panelen.

Altijd al zoek naar een vrijstaande woning in het prachtige Sallandse landschap? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen van dit project. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via de website van NieuwWonenHardenberg (klik hier).