Vier nieuwe kavels in Vathorst, Amersfoort

31 januari 2022

Ontwikkelingsbedrijf Vathorst biedt vier nieuwe kavels aan op de locatie van het huidige informatiecentrum aan de Veenslagen in Vathorst (Amersfoort). 

Update december '21: het plan heeft de naam 'Rondom de boomgaard' gekregen. De oppervlakte van de kavels varieert tussen circa 630 en 650 m². De inschrijving bij het ontwikkelingsbedrijf opent op 1 februari 2022 en sluit op 14 februari 2022.

Meer informatie over deze kavels vindt u op de website van het ontwikkelingsbedrijf. Bouw samen met de Woonwensfabriek een woning op basis van uw wensen en budget!

Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op deze locatie uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw persoonlijke woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Foto: Station Amersfoort Vathorst (Wikimedia Commons)

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Bergenparkbuurt (Vathorst)?

Bekijk ook het project Bergenparkbuurt (Vathorst)

In verkoop
custom media