Toekomstig: kavels in plan Vossenpels Noord bij Lent

01 september 2021

De gemeente Nijmegen biedt bouwkavels voor zelfbouwers aan in plan Vossenpels Noord in Lent. Momenteel wordt er gewerkt aan het bestemmingsplan. De uitgifte start naar verwachting in de loop van 2022. 

De kavelgroottes variëren van ca. 400 tot 500 vierkante meter tot ruimere kavels. De bedoeling is uiteindelijk ruim 650 woningen te realiseren, waarvan een derde op vrije kavels. Meer informatie en op de hoogte blijven? Kijk op de kavelwebsite van de gemeente Nijmegen

Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op deze locatie uw eigen droomhuis te realiseren, op basis van uw persoonlijke woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Vossenpels Noord?

Bekijk ook het project Vossenpels Noord

Toekomstig
custom media

Bekijk ook het project Vossenpels Noord »