Steenwijk: 15 nieuwe kavels in het Kornputkwartier

08 juni 2021

Ook wonen bij vestingstad Steenwijk met haar ruime keuze aan winkels, horeca, sportfaciliteiten, zorg en onderwijs, snelweg en intercitystation?

De gemeente Steenwijkerland biedt in het Kornputkwartier te Steenwijk vrije kavels aan voor de bouw van vrijstaande woningen. Meer informatie is beschikbaar op de kavelpagina op de projectwebsite van het Kornputkwartier. Bouwt u hier samen met ons uw droomhuis?

Inschrijven voor 15 nieuwe kavels in dit plan kan tot 15 juni a.s. bij de gemeente Steenwijk.

De Woonwensfabriek biedt u de mogelijkheid om op één van deze kavels uw droomhuis te realiseren, op basis van uw woonwensen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen, vooraf bekijkt u rustig een aantal vergelijkbare reeds gebouwde woningen ter inspiratie.

Ook inzake smarthome, keukens, styling, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen ontzorgen wij en onze vaste partners u graag, hierdoor weet u vooraf precies waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan.

Uw huis wordt vervolgens door een van onze vaste bouwpartners gerealiseerd, waarbij uw persoonlijke adviseur u aan de hand meeneemt vanaf de eerste schets tot en met de oplevering.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in onze showroom, of bij u thuis.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Kornputkwartier?

Bekijk ook het project Kornputkwartier

In verkoop
custom media