Rotterdam: 13 nieuwe, riante kavels in Waterwijk Nesselande

02 juli 2021

Wonen in een exclusieve en gevarieerde omgeving, waarin het nauwelijks voorstelbaar is dat Rotterdam zó dichtbij ligt. Inschrijven voor de 13 nieuwe kavels kan tot 31 augustus a.s. bij de gemeente Rotterdam.

De gemeente Rotterdam biedt een aantal unieke kavels te koop aan in fase 6 en 7 van Waterwijk Nesselande. Meer informatie vindt u op de woonwebsite van de gemeente. Ontwerpt u samen met ons een unieke woning die volledig op uw wensen afgestemd is? Neem ter inspiratie een kijkje bij reeds ontworpen droomhuizen.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; in de afgelopen jaren zijn al circa 2.500 ontwerpen van ons gerealiseerd.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt, bijvoorbeeld in Waddinxveen.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Waterwijk 1.6 (Nesselande)?

Bekijk ook het project Waterwijk 1.6 (Nesselande)