Nieuw in verkoop: riante kavels dichtbij het centrum van Ootmarsum

10 juni 2021

De gemeente Dinkelland biedt kavels aan in plan Erve Molenbeek. Het gaat om riante kavels dichtbij het centrum van Ootmarsum, gelegen aan een parkje en vijver. Inschrijven bij de gemeente kan tot 18 juni a.s.

De gemeente Dinkelland biedt 7 grote woningbouwkavels aan op de fraaie locatie van de voormalige gemeentewerf in Ootmarsum. Meer informatie kunt u vinden op de kavelwebsite van de gemeente. Realiseert u samen met ons uw droomhuis op loopafstand van de winkels en galerieën in het centrum van Ootmarsum?

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Erve Molenbeek?

Bekijk ook het project Erve Molenbeek

In verkoop
custom media