Ommen: start inschrijving Vlierlanden fase 2A

06 mei 2021

Uw droomhuis bouwen in een groene wijk op de grens van stad en land? De gemeente Ommen start op 10 mei a.s. met de inschrijving voor de kavels in fase 2A van plan De Vlierlanden aan de oostrand van Ommen, een stadje in het prachtige Vechtdal.

Deze groene buurt grenst via een bosstrook aan het landelijke buitengebied. Ook zijn er goede verbindingen met het stadscentrum. Meer informatie kunt u vinden op de website van de gemeente.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

Om te weten hoeveel jij straks kunt uitgeven aan het huis van je dromen, is het heel belangrijk om te weten wat de (over-)waarde is van je eigen woning, wat jouw financiële mogelijkheden zijn en wat de gevolgen zijn voor wat betreft je specifieke woonwensen.

De ervaren makelaars en adviseurs van Lamberink Makelaars & Adviseurs staan je ook bij deze nieuwe uitbreiding van Ommen graag terzijde met raad en daad.

Plan alvast een vrijblijvend gesprek met de specialisten van Lamberink voor een waardebepaling van je eigen woning of een nieuwbouw-hypotheekgesprek (klik hier).

Zo ben jij alvast goed voorbereid, dat scheelt tijd én geld.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom De Vlierlanden II?

Bekijk ook het project De Vlierlanden II

Toekomstig
custom media