Nijeveen: nieuwe kavels in Danninge Erve Zuid II

11 juni 2021

De gemeente Meppel biedt vrije kavels aan in de derde fase van plan Danninge Erve Zuid II in Nijeveen. Meer informatie vindt u op de website van de gemeente. Inschrijven kan tot 15 juni a.s.

Nijeveen is met twee basisscholen, een supermarkt, een bakker en een dorpshuis een dorp met een goed voorzieningenniveau. Verder is het in de binnenstad van het nabij gelegen Meppel gezellig winkelen. Via de in de buurt gelegen A28 en A32 bent u snel in Zwolle. Verder ligt station Meppel op fietsafstand, vanwaar u met de trein binnen 20 minuten Zwolle kunt bereiken.

Danninge Erve Zuid ligt aan de zuidoostelijke rand van het dorp. De wijk wordt gekenmerkt door veel groen en sluit door de kronkelende wegen en besloten hofjes aan op de dorpse sfeer van de ontsluitende Dorpsstraat.

Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwplannen op maat, heeft u aan de Woonwensfabriek een betrouwbare en slagvaardige ontzorgpartner. U kunt uw eigen woning samenstellen op basis van een van de voorbeeldwoningen, of onder architectuur een geheel eigen en uniek ontwerp laten tekenen. U hoeft hierbij niet enkel vanaf een tekening te kopen; wij hebben met onze bouwpartners al ruim 2.500 woningen gerealiseerd ter inspiratie.

Met ons label WoonGereed bieden wij u verhuisklare oplossingen, denk hierbij aan smarthome, keukens, styling, stoffering, inrichting, tuinaanleg en tuinhuizen. Dit geeft voordelen bij het financieren van uw huis en u weet vooraf waar u aan toe bent.

Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend inspiratiegesprek in ons inspiratiecentrum of op een van onze verkooppunten bij u in de buurt.

* De op deze pagina getoonde informatie wordt u geheel vrijblijvend onder de aandacht gebracht, u dient zelf de op deze pagina getoonde informatie bij de verkopende partij te controleren op juistheid en beschikbaarheid.
* Woonwensfabriek wijst u op het feit dat de informatie op deze pagina afwijkingen kan vertonen ten opzichte van de oorspronkelijke website van het project, de gemeente of een andere bronwebsite. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Danninge Erve Zuid II?

Bekijk ook het project Danninge Erve Zuid II

In verkoop
custom media